#lm20 Red. valg 9: Vår første WordPress-hjelper – Amir

(Tidl. publisert som menyside 22.03.21) Særdeles viktige ting, feil på innstillinger og sånt, har han fikset på vår WordPress-publiserer. Men hvem er han egentlig, vår første hjelper som kom løpende til i nødens stund?

At Amir Bahan er student i Oslo, ved Bedriftsøknomisk Institutt, mest kjent som BI, og Tønsberg-gutt, det har vi visst en stund. Men hvorfor hiver han seg på oppgaver med nettutvikling – både for oss og for andre?

FOTO: Privat

– Man aner en sterk interesse for både det visuelle og det brukermessige aspektet ved internettmediet? Hvilken nytteverdi har så BI-utdanningen for din del, i forhold til dette?

– Jeg har alltid likt koding. Helt siden jeg var liten, og ble interessert i programmering, har jeg “gått gradene” som selvlært gjennom artikler, bøker og YouTube-videoer på nettet. På BI studerer jeg økonomi og administrasjon, noe som primært gjør meg mer til økonom enn it-utvikler.

– Nettopp…

– Men studiene gir meg en forståelse av hva kunder og bedrifter har behov for og ser etter, tilføyer han kjapt.

Og vi tilføyer like kjapt at han sammen med en kamerat allerede er oppe og går med å levere nettsider for andre. To er allerede levert, og en er under utvikling.

Og gjett hva? En skisse for en penere og greiere nettavis for Lokalmagasinet finnes allerede. Så får tiden vise hva det blir med dette.