Konfigurert – og klar til innsats

(Søndag 10.10.21) Det var mye å sette seg inn i og mye til å misforstå. Og på lørdagskvelden fikk både redaktøren og vår nye laptop hvile. Men i dag løsnet det, og vår “Acer 2” er konfigurert – på det nærmeste. Det som gjenstår er ikke mer og ikke viktigere enn at det er innstillinger som kan gjennomføres i det løpende arbeid.

(Og besøkstallene flyr opp… Illustrasjonsfoto: LM Arkiv)

Når det gjelder nettavisa, så har vi allerede etter kort tid hatt god nytte av samarbeidet med Nordic Hosting – fra hastehjelp med passord til gjennomførte og planlagte  synlige endringer.

I tillegg kommer tryggheten dette skaper i det daglige arbeid.

Høyere og mer stabile besøkstall reflekterer nok også at vi har løpende tilgang på profesjonell bistand. Variasjonene som registreres fra dag til dag har endret seg svært mye i løpet av kort tid, og det er nå snakk om variasjoner på et høyt nivå.

For de siste 7 dager ligger nå besøkstallet på 3864 i gjennomsnitt per dag.

Det er ny rekord på ukebasis, og framskrevet på årsbasis: Nesten 201.000. Men vi skal høyere.

WordPress-systemet genererer nøyaktig statistikk på et bredt nivå siden brukerne er alt fra næringsliv og handelsvirksomhet til private blogger.

Når det gjelder Lokalmagasinet.no finnes også annen statistikk enn besøkstall som er verdt å ta en titt på fra tid til annen.