Og så var hele databasen utilgjengelig – i timesvis

Det er visst ikke måte på hva vi skal gjennomgå av problemer med “nye LM”, www.Lokalmagasinet.no, som domene på WordPress publiseringsplattform.

Vi skulle i går ha gjennomført en planlagt flytting av domenet. Fra leverandørens egen server og over til en trygg og solid WordPress-server.

Men så ble vi møtt av en feilmelding på engelsk, om at at det ikke var mulig å få kontakt med databasen vår. Den var ny…

Mange timer senere var det samme melding som møtte både meg, som eier av domenet og databasen, og alle som prøvde å logge seg inn.

En e-post til leverandør Info Helgeland, med spørsmål om om årsak og varighet, ble ikke besvart.

Tiden var da kommet for en orientering som innlegg på min Facebook-side med 4280 Fb-venner – og lenke til LM.

Uansett: Vi kom da opp igjen – men ikke før det var blitt godt og vel lørdagskvelden – og jeg kunne legge ut en kort kommentar om dette på innlegget mitt.

Men hvor mange besøk ble det denne dagen, tror dere? Jo – da telleverket for dagen nullstilte seg ved midnatt, så var det registrert bare 14 (fjorten) såkalt vellykkede forespørsler til serveren.

Jeg beklager – ikke minst overfor mine reklamekunder! I forveien hadde jeg avskrevet hele denne driftsinntekten i juli som tap, grunnet en rekke tekniske driftsproblemer gjennom den måneden.

Hva det bør stå på fakturaene som nå forberedes, for de åtte første månedene av et vanskelig driftsår? Det gjenstår å se. Men alle mine faste kunder kjenner den hyggelige fastkunderabatten som har vært standard i alle år. Og kjenner jeg meg selv rett, så vil nok den være litt høyere enn vanlig denne gang.

Ha en fortsatt fin søndagskveld!