Over til WP-server: Og nytt design må til

(Mandag 09.08.21) Beslutningen er tatt: Vi bryter siste bånd med leverandøren, forlater serveren vi ligger på og flytter til en WordPress-server. Bare kostnadene ikke blir for høye.

Fordi: Server-byttet betyr også et farvel til den lite anvendelige publiseringsløsningen som angivelig ble levert i “skreddersøm” for oss i fjor høst. Herunder uten muligheter for å publisere et eneste bilde på forsiden!

Og på den nye plattformen får vi en historisk anledning til å selv å kunne påvirke valg av design (innenfor temaet Generate Press, som i dag) og egenskaper i praktisk redaksjonell bruk.

Alt i samarbeid med vår WP-hjelper som inntil nylig har bidratt til at det ser såpass ut som det gjør her. Nå venter vi bare på et kostnadsoverslag.

En spesiell utfordring blir å kunne tilby våre reklamekunder – nåværende og framtidige – muligheter for eksponering i ulike formater, og ikke bare på forsiden. Uten disse inntektene får vi ikke dekket våre primære driftsutgifter.

Vi skulle så gjerne hatt litt mer å rutte med, for eksempel til å kunne hyre en frilanser i ny og ne.

Derfor benytter vi anledningen til å se på ulike ordninger for å kunne tilby noe “Pluss-stoff”, som det skal koste litt – men ikke mye – å få tilgang til. Vel å merke uten abonnement; generell gratistilgang til LM-stoffet skal det fortsatt være.