Navn funnet i gammel epost

(Publisert 07.12.22) Markeringen av LMs 20 års-jubileum i desember var på langt nær planlagt i detalj. Noe kom faktisk “rekande på ei fjøl”. For eksempel mens redaktøren holdt på med noe annet redaksjonelt.

I en gjennomgang av de eldste og minst brukte av de i alt fem (!) epost-adressene vi disponerer, så dukket det opp en melding fra Liv Kolby.

Fra epostadressen til mamma Kristine Kolby skriver Liv: 

Hei!

Dere har kanskje fått svar for lenge siden på hvem det er bilde av utenfor Soon Manufaktur. Allikevel vil mamma prøve seg. Hun mener personene er (fra venstre) Finn Fredriksen, Rolf Jacobsen (Juffen), usikker på han med frakken, og den siste er han de kalte for “Ola Kimblad” – han bodde på gangen i Spinnerigården. Han bodde sammen med “Tor på Tomta” og moren hans.

Vennlig hilsen
Kristine og Liv i Løkka

Redaktørens svar må bli dette:

Hei igjen! Her har dere kanskje tatt redaktøren med buksa nede! For han kan ikke huske verken eposten eller at vi fra noen andre har fått – og publisert – disse navnene. 

Men mye er skrevet og lagt ut gjennom 20 år. Så det er selvfølgelig mulig. Og skulle det være sånn, så er det vel ingen som vil grine på nesa av at vi legger ut navnene en gang til.

Republisering av utvalgte saker jo blitt et markert trekk ved jubileet, ikke sant?

Vennlig hilsen

Svein-Harald Strand, LM-redaktør. Her fotografert som pressevakt en dag i Arbeidsdirektoratet.

 

 

Visits: 25