Lokalt er så mangt…

Typisk senvinterbilde fra “byflata” i byen midt i Norge. (Foto: Øyvinn Hjorthen)

(Fra LM 07.11.21) (Republisert 16.02.24) Helt siden Lokalmagasinets barndom i 2003 har vi hatt følge av et minimagasin. Det ble rett nok ikke oppdatert i lange perioder, og det har kort sagt vært mye til og fra. Men med ny publiserer kom også nye muligheter for å speile litt fra redaktørens hjemby.

Og konseptet med å publisere gamle og nyere enkeltbilder, sammen med en fyldig bildetekst, har vært en overraskende suksess. I samhandling med lokale sosiale medier, det er så – men ikke som fast ordning.

Faktisk har ingen av de seneste oppdateringene hatt forhåndsvisninger på Facebook.

Likevel viser vår pålitelige statistikk at MosjøenMagasin er den femte mest leste av våre sider.

At den ligger på andreplass målt etter Hits er jo også hyggelig, men trenger en forklaring: Denne måleenheten speiler en blanding av visninger og antall bilder/illustrasjoner. Og sistnevnte er som nevnt en bærebjelke i konseptet.

For å markere suksessen ligger nå lenka til magasinet som frittstående objekt i menyen. Velkommen dit, også dere som har hjemstavn andre steder!

Typografien ble tidligere i høst endret etter at det ble lagt inn nye føringer i publisereren som redaktøren ikke synes noe særlig om. Men les og se – og så tar vi opp typografien som et forbedringspunkt internt.

Views: 580