ETT ÅR ER GÅTT OG DET GÅR SEG TIL

(Publisert 30.11.21) Et drøyt år er gått siden Lokalmagasinet.no “gjenoppsto” på WordPress. Den gamle publisereren med over 8000 filer gikk fløyten da leverandørens server havarerte i en serverpark i USA.

I dag – med én måned igjen av 2021 – registrerer vi med glede at besøket i november ligger i en svakt økende trend på litt over 3500 per dag.

“Gamle LM”  kunne ved utgangen av 2019 skilte med at vi hadde nådd en milepæl: Én million besøk. Såvidt det var, men likevel:

Det var et resultatet av en jevn økning i besøkstallet siden første hele driftsår, i 2003.

Til sammenlikning: Dagens besøkstall her på WordPress bygger opp til et årlig besøkstall på mellom 1,2 og 1,3 millioner.

Og vi skal høyere – på et nytt og mer leservennlig design, i samarbeid med WP-spesialisten Nordic Hosting AS.

Som vårt vertskap, med ansvar for teknisk drift og rådgivning, skal de ha sin del av æren for at besøket er kommet opp på  dette nivå.

Bare for å ta én ting: Mobilversjonen av nettstedet er mildt sagt ikke lenger hva det var, takket være vårt vertskap.

Rett nok hører vi at en nettleser, som her ikke skal nevnes ved navn, er et unntak.

De som opplever dette bør først som sist bytte til Firefox eller en annen av de mest brukte, som Microsofts nettleser: Edge.

Takk for følget i november – og velkommen til daglige besøk også i julemåneden. Vi holder som vanlig koken også i jule- og romjulsdagene. Litt jule- og førjulsstoff ligger allerede “i gryta”.

Red.

Visits: 918

FOTODRYSS FRA ADVENTSSTART

(Publisert søndag 28.11.21 Oppdatert senest 12:34) Det var blitt langt på natt da første bilde ble lagt ut, og vi måtte sette punktum. Her kommer flere utvalgte bilder av Sturla Strands fotofangst fra markeringen av lørdagens adventsstart i Son. Med tenning av julegrana på torget og salgsmarked på baksiden av Thornegården.

Les merFOTODRYSS FRA ADVENTSSTART

Visits: 886