ETT ÅR ER GÅTT OG DET GÅR SEG TIL

(Publisert 30.11.21) Et drøyt år er gått siden Lokalmagasinet.no “gjenoppsto” på WordPress. Den gamle publisereren med over 8000 filer gikk fløyten da leverandørens server havarerte i en serverpark i USA.

I dag – med én måned igjen av 2021 – registrerer vi med glede at besøket i november ligger i en svakt økende trend på litt over 3500 per dag.

“Gamle LM”  kunne ved utgangen av 2019 skilte med at vi hadde nådd en milepæl: Én million besøk. Såvidt det var, men likevel:

Det var et resultatet av en jevn økning i besøkstallet siden første hele driftsår, i 2003.

Til sammenlikning: Dagens besøkstall her på WordPress bygger opp til et årlig besøkstall på mellom 1,2 og 1,3 millioner.

Og vi skal høyere – på et nytt og mer leservennlig design, i samarbeid med WP-spesialisten Nordic Hosting AS.

Som vårt vertskap, med ansvar for teknisk drift og rådgivning, skal de ha sin del av æren for at besøket er kommet opp på  dette nivå.

Bare for å ta én ting: Mobilversjonen av nettstedet er mildt sagt ikke lenger hva det var, takket være vårt vertskap.

Rett nok hører vi at en nettleser, som her ikke skal nevnes ved navn, er et unntak.

De som opplever dette bør først som sist bytte til Firefox eller en annen av de mest brukte, som Microsofts nettleser: Edge.

Takk for følget i november – og velkommen til daglige besøk også i julemåneden. Vi holder som vanlig koken også i jule- og romjulsdagene. Litt jule- og førjulsstoff ligger allerede “i gryta”.

Red.

Views: 943

FOTODRYSS FRA ADVENTSSTART

(Publisert søndag 28.11.21 Oppdatert senest 12:34) Det var blitt langt på natt da første bilde ble lagt ut, og vi måtte sette punktum. Her kommer flere utvalgte bilder av Sturla Strands fotofangst fra markeringen av lørdagens adventsstart i Son. Med tenning av julegrana på torget og salgsmarked på baksiden av Thornegården.

Les merFOTODRYSS FRA ADVENTSSTART

Views: 908

Båtfabrikk på 6000 kvadratmeter flyttes til Sonskilen båthavn – etter “MINST MULIG DEMOKRATISK BEHANDLING”

Oversiktsbilde over den privateide båthavna, tatt for noen år siden. (Publisert 16.11.21) Goldfish Boat AS har startet byggingen av en båtfabrikk på 6 000 kvadratmeter i Sonskilen båthavn. Hele produksjonen …

Les merBåtfabrikk på 6000 kvadratmeter flyttes til Sonskilen båthavn – etter “MINST MULIG DEMOKRATISK BEHANDLING”

Lokalt er så mangt…

Typisk senvinterbilde fra “byflata” i byen midt i Norge. (Foto: Øyvinn Hjorthen) (Fra LM 07.11.21) (Republisert 16.02.24) Helt siden Lokalmagasinets barndom i 2003 har vi hatt følge av et minimagasin. …

Les merLokalt er så mangt…