Savnes: En venstre-stolpe!

(13.09.22) Alle kan se hva som mangler på LM-forsiden nå i kveld. Men hvorfor mangler venstrestolpen? Helt borte er den, og hvor tok den veien? Spørsmålene kunne være mange, men jeg sier det som det er:

Som et ledd i utviklingsarbeidet hadde redaktøren behov for å se hvordan nettavisa slik den nå er, tar seg ut på et annet WordPress-tema. Joda, det var ikke noe særlig å tenke på mer – for oss, i alle fall.

Pent var det ikke – snarere tvert imot, som det heter. Så det ble skiftet raskt tilbake til Generate Press-temaet som vi har brukt i mange måneder nå – den siste tiden altså med “stolpe” også på venstresiden.

MEN SÅ skjer det at forsida blir sånn som dere ser, nå tirsdag kveld. Og feilen er nok utløst av at det var standardversjonen av GeneratePress-temaet vi lastet inn.

Altså uten den viktige endringen med både venstre- og høyrestolpe, som vår hjelper i Nordic Hosting programmerte og leverte på redaktørens bestilling.

SÅ DA vet dere det. I kveld prøver redaktøren å rette opp fadesen selv. Men for å si det rett ut: Muligheten for at vi fortsatt skriver tirsdag når det er gjort, er ikke veldig stor! Red.

Visits: 18