Har “holdt på” i seks år – og gir seg ikke

(Publisert 01.10.22) (Reporter Svein-H. Strand) “Fjellprosjektet” Storgata 16 B – for et forretnings- og leilighetsbygg både over og under bakkenivå – har vært under prosjektering og søknadsprosess i hele seks år.

MANDAG ble det igjen tommelen ned fra alle da plan- og miljøutvalget behandlet en nedskalert versjon, med bare sju leiligheter denne gang. I tidligere versjoner har det vært opptil dobbelt så mange leiligheter.

OG UTE i gangen i rådhuset sto arkitekt Kristian Vårvik og grunneieren, Anders Wilhelmsen fra Hvitsten og tok det relativt pent, skal vi tro bildet i Vestby Avis.

TRIOEN Vårvik, Wilhelmsen og deleier av tomta Hubert Manfred Uberraute, som ikke var der, kunne nemlig melde at de tenker “å holde på”. Selv etter å ha “møtt veggen” hos fylkeskommunen, rådmannen og folkevalgte i Vestby kommune på både formelt og uformelt/stedstilpasset grunnlag.

HVORDAN de skal takle raden av dispensasjoner som trengs – fra bestemmelser som det tidligere er redegjort for her i LM – sies det ikke noe om i avisas reportasje.

Visits: 35