#lm 20 – ORD FOR DAGEN

(Publisert 02.12.22 02:19) DA ER DAGEN KOMMET. Det er 20 år siden Lokalmagasinet.no – etter et halvt års samarbeid med Info Helgeland i Mosjøen – ble sluppet løs på intetanende internettbrukere her i det nære.

REDAKTØREN er den samme, og skriver fortsatt innlegg i “tredjeperson” når det trengs. Som nå. Han sitter vel og legger siste hånd på programmet for markeringen.

Tror du.

MEN SANNHETEN er at han, for det første, ikke stemplet inn på hjemmekontoret før sent i går ettermiddag. Sånn måtte det bare bli etter en dårlig natt med hans #RestlessLegs. Og etterpå: Diverse indretjeneste.

FOR DET ANDRE er han kommet til at jubileet kan og bør markeres enkelt og greit. Og at han på sett og vis har holdt på en stund allerede – med republiseringer merket #lm 20 først i tittelen, ikke sant?

SÅ HVORFOR IKKE fortsette julemåneden ut? Å ha vært i jubileumsmodus en måneds tid allerede, har faktisk vist seg å være litt fruktbart – i alle fall stimulerende – for redaktørens kreativitet. Om han skal si det selv.

NESTE JUBILEUM er rett nok allerede om fem år. Men la oss nå markere og feire LMs første milepæl fram mot jul og nyttår. I tillegg til jubileumsrelatert stoff, vil det selvsagt bli litt nyheter og reportasjer.

KANSKJE, men bare kanskje, skifter vi i løpet av måneden også utseende på noen av sidene. Men uten å skifte WordPress-tema. Om dette lar seg gjøre – og uten at det koster for mye – er noe vi vil vite i løpet av neste uke.

St.