Tidligere forsvarssjef Bruun-Hanssen taler 17. mai

Tidligere forsvarssjef, admiral Haakon Bruun-Hanssen. (Foto fra no.wikipedia.org)

(Publisert 10.05.23) Årets 17. mai-komité i Son ser ut til å ha nedlagt mye og godt arbeid med programmet for dagen og presentasjonen av dette på sosiale medier. Lenke til nettversjonen ligger nå i Menyen på Lokalmagasinet.no.

Senere kommer det lenke til samtlige offisielle program for feiringen av Grunnlovsdagen i Vestby.

SOM TALER ved den tradisjonelle kransenedleggelsen på Minnestøtta har komiteen i Son fått tidligere forsvarssjef (2013-2020), admiral Haakon Bruun-Hanssen (62).

Det lange barnetoget som bukter seg gjennom de smale gatene her, kan sies å være viden kjent for både dette og et solid innslag av voksne i siste del av toget.

For ikke å glemme de flere hundre som i god tid i forveien har sikret seg passende steder å stå langs togets rute. Som “passende steder” regnes selvsagt de mest sentrale partiene av Storgata, fram til krysset med Kolåsveien.

IKKE SJELDEN – og spesielt når sola skinner og himmelen er blå – hender det at folk kommer langveisfra for å oppleve denne siden av 17. mai-feiringen i Hollenderstaden.

Til slutt må det nevnes at komiteens bruk av kart er en spesiell grunn til å se – og kanskje laste ned – årets program. Ikke minst fordi det er lagt opp til et særskilt program på henholdsvis Son skole og Brevik skole.

 

 

Views: 28