Stråle-skader av 4G- og 5G-antenner?

(Fra LM 15.08.23) (Republisert og endret 04.10.23) I en pressemelding fra den nye norske foreningen The INRI Organization, ved leder Anders Brunstad, hevdes det at blant annet Forsvarets og USAs radarer, samt 4G- og 5G-antenner, fører til “svært alvorlige stråleskader for både mennesker, dyr, fugler og alt biologisk liv.”

LM har valgt å publisere første del av den lange teksten, som tildels er vanskelig å forstå. Deler av teksten er noe redigert for å gjøre lesbarheten bedre.

Overskrift: PÅGÅR DET NÅ FLERE BIOLOGISKE OG MENNESKESKAPTE EMF-KATASTROFER?

I begynnelsen av 2023 kom jeg frem til at Corona-viruset neppe kan ha vært farlig verken i distrikts-Norge, i urbane strøk i USA eller for de over 80 år, som skulle ha vært den mest utsatte gruppen (jfr. Folkehelseinstituttet). Dette er nå grundig dokumentert av meg – i såkalte „All Cause Excess Mortality”-analyser av ca 100 kommuner i Norge. Og det er utført omfattende slike analyser koblet til 4G+ og 5G-utrullingen i Sverige, Danmark, Sveits, USA, samt 50 fylker i California, Canada, England, Wales, Scotland og Irland.

OVERDØDELIGHETEN i Norge og i Vesten (ca 15 % fra 01.07.2021 – 31.12.2022) – kobles eller korrelerer (samsvarer) særlig til to faktorer: (1) Utrulling av 4G+ og 5G på frekvenser 2 – 4 GHz (Gigahertz) og (2) C19 „mRNA-injeksjoner – som også inneholder Darpa Hydrogel-komponentene Lipide Nano Partikler og varierende mengde grafen oksyd.

Overdødeligheten i Norge var på ca 6.000 personer for 18-måneders-perioden 01.07.2021 – 31.12.2022. Det kom videre frem sterke signaler, og svært sterk korrelasjon, på at økt sykelighet og økt dødelighet i „Covid perioden” fra da 5G ble slått på den 13.03.2020 til 31.12.2022.

Videre, at det i norske byer som hadde fått innført 4G+ og 5G var en stor overdødelighet i perioden 01.07.2021 til 31.12.2022 i aldersgruppen 80+.

Men ikke i en kontrollgruppe på hele 43 grisgrendte kommuner, som ikke hadde fått 4G+ eller 5G-teknologi. Disse hadde ikke økt dødelighet i gruppen 80+.

Det er observert store forskjeller koblet til tidlig 5G og sene 5G-lanseringer.

JEG HAR VÆRT I POLEN inn og ut siden 1991, og har vært bosatt der frem til 17.07.2023. I midten av juni annonserte Polkomtel – selskapet bak det største mobilselskapet PLUS – at de i juni 2023 lanserte „5G ULTRA”, med sendefrekvenser på 2,1-2,7 Ghz over heile Polen, særlig i mer tettbygde strøk.

Det har nå kommet frem at både Telia og Telenor har tatt i bruk lignende frekvenser til 4G+ og 5G i utkant-Norge.

FLERE DØDSFALL BLANT KATTER I POLEN

I løpet av juni og juli har polske myndigheter meldt om flere dødsfall blant katter. Det er påvist høypatogen fugleinfluensa hos flere av dem”. (Eller hva er det som er påvist? Foreligger ingen beviser?)

I Norge rapporteres det kanskje første gang den 03.07.2023 via TV2 om „Fugleinfluensa i Vadsø”, og at det var horribelt at det ikke ble rapportert før.

„Det gjør meg sint at det måtte bli så ille før noen reagerte”, skal Eva Lyngvær ha uttalt til TV2, den 20.07.2023.

Og: „Vi startet allerede 03.07.2023 med å samle og brenne døde fugler. Vi snakket med Mattilsynet om hva vi skulle gjøre, og de ga oss verneutstyr”.

STØRSTE UTBRUDDET I NORSK HISTORIE

„Jeg har forståelse for at de opplever det slik, og det er beklagelig. Samtidig er det viktig å få fram at vi aldri før har sett et så stort utbrudd som har utviklet seg så raskt i Norge, så dette har jo kommet overraskende på flere.”

Det są Ingunn Midttun Godal, administrerende direktør i Mattilsynet. De ser alvorlig på situasjonen, fordi den berørte arten krykkje er utrydningstruet i Norge” (jfr. TV 2 -intervjuet den 20.07.2023.

Videre skriver TV2-journalistene Torkil Stoltz og Simen Grimstad Øksnes: „Men myndighetene er ikke bekymret for at det skal smitte over til mennesker.„ – Folkehelseinstituttet vurderer det som svært lite sannsynlig. Vi er opptatt av å følge utviklingen og å begrense smitten i den grad det er mulig.”

I en epost til TV 2 skriver og utdyper seniorrådgtiver i Folkehelseinstituttet, Roger Wikstrøm, at “det er svært lav risiko for at viruset smitter over på mennesker”.

„Virus som sirkulerer hos fugler i Norge og Europa nå, er fortsatt i stor grad tilpasset fugler og har liten evne til å smitte til mennesker. Det er ingenting som tyder på at viruset i det pågående utbruddet er tilpasset til å smitte mennesker. Alle typer virus kan imidlertid endre egenskaper. Derfor overvåker Folkehelseinstituttet også fugleinfluensavirus, på nasjonalt og internasjonaltl nivå”. (Kommentar til disse påståtte „fugleinfluensa-virus” i Finnmark og et samtidig „utbrudd i Polen”.)

Tyskeren Robert Koch, som fikk Robert Koch Institute oppkalt etter seg, utformet så tidlig som i 1890 et antall postulater for å etterprøve om en microbe (evt. virus) kunne være årsak til en sykdom;

1. Patogenet (viruset) må finnes og identifiseres og isoleres i de syke, men ikke de friske.
2. Patogenet (viruset) må bli kultivert fra de syke individer
3. Friske må få tilført det kultiverte patogenet (viruset), og de må bli syke av det.
4. Patogenet må re-isoleres fra det individet som ble påført smitte fra punkt 3, og deretter sammenlignes og matches med patogenet nr 1.

Dette er de vitenskapelige kriteriene for å påstå at det er et farlig og smittsomt virus (eller patogen) som er årsak til at friske individer blir smittet av et virus (eller patogen).

Poenget er at dette har ALDRI blitt gjennomført i et eksperiment for verken „Spanskefluevirus”, „Influensavirus”, „Fuglevirus” –  ei heller for Sars-Cov-2 viruset.

Påstander om massedøden av fugler i Finnmark og katter i Polen – og mennesker av Sars-Cov-2 – oppfyller dermed ikke de vitenskapelige kriterier for at det er hold i denne påstanden.

Derimot er det svært sterke korrelasjoner og hold i hypotester om at både Sars-Cov-2 var koblet til 4G+ og 5G (10.000 5G-antenner ble utplassert i Wuhan i Kina 01.11. – 31.12.2019).

NORGE SATTE PÅ 5G den 13.03.2020, og utover hele Norge. Polen satte på 5G Ultra ca 15.06.2023. Grisgrendte strøk av Norge har fått satt på 5G- og 4G Plus-antenner på 2-3 frekvenser 2-3 Ghz i 2022 – og 2023 (jfr. Telia og Telenor).

Hva skjuler seg av hemmeligholdt informasjon om skadelig radiologisk stråling fra Vardø-radaren? i oftenglige kilder har jeg kommet fram til følgende:

GLOBUS II-RADAREN

Ble satt i drift ca 2001-2003, har vært i drift i 20 år og ble nylig oppgradert. Den har en sendeeffekt på ca 200 KW og stråler ut microbølge i kjegleformer i frekvenser på 9,5-10,5 Ghz i det som oppgies å være i „X-bandet”. Og den har en rekkevidde på ca 40.000 km i alle retninger.

Amerikanske kilder viser at denne radaren har en spesifikk funksjon i det amerikanske NMD, National Missile Defence System. (Tidlig deteksjon av russiske og kinesiske interkontinentale,raketter, samt andre funksjoner knyttet til å overvåke satelitter og andre objekter „in space”.)

Siden denne radaren har vært i drift i 20 år, og det ikke er informert om at det er gjort vesentlige endringer, så er det lite sannsynlig at denne radaren har skapt en akutt sykdom hos krykkjer m.v. Det vises her til offentlig informasjon i NRK-programmet Brennpunkt fra 24.05.2016. „Er Globus II Pengaons øye”?

Radaren er en av verdens kraftigste. Den er eid av USA, men altså stasjonert i Norge.

——-

Anders Brunstad kan kontaktes på epost-adressen Anders.o.Brunstad@gmail.com

Red.

Views: 232