Bursdagsselskap hjemme hos meg for 73 år siden

(Publisert 26.12.23) Et bilde fra min private skattkiste. Tidligere publisert her i LM, som ett av mange i en bildesamling. Så ble det fristende å legge det ut på min 78 års-dag i dag – med noen navn på hvem vi ser.

Jeg er nummer to fra venstre, ved siden av mitt eldste søskenbarn, Petter Ole Wika. Neste gjest, som titter fram, husker jeg ikke navnet på. (Fotografens sønn – en venn av pappa som i likhet med meg flyttet sørover da han ble eldre.) Videre sitter mitt søskenbarn, Kari-Britt Nilsen.

Ved bordenden: Til venstre også en gjest jeg ikke husker navnet på, sammen med mitt søskenbarn Inger-Lise Wika. Videre, på høyre side: Søskenbarn Else Nilsen, min nabovenn Terje Gustavsen (RIP), min andre nabovenn Hans Andreas Jensen – som ble min forlover da jeg giftet meg i 1967. Og innerst den siste som jeg dessverre ikke husker navnet på.

Fortsatt god jul, alle sammen! Hilsen redaktøren.

Visits: 306