En ekstra Facebook-side

Replicaen “Briannia of Cowes” etter ankomst til Sonskilen på en sen sommerkveld (LM Arkivfoto/Sturla Strand)

(Publisert 13.06.24) Redaktøren har nå mer eller mindre akseptert at han har to Facebook-sider. Hovedsiden under fullt navn har fullt hus med 5000 Fb-venner fra fjern og nær. Pluss over 800 følgere. For et års tid siden ble det opprettet en ekstraside – også under fullt navn (men med romertall II bak) som nå omsider skal oppdateres.

Siden har et stort og fint toppbilde av seilskuta “Britannia of Cowes”. Dette er replicaen av den originale britiske kongebåten som lå lenge i Sonskilen. Helt til den ble slept “hjem” til øya Isle of Cowes på østkysten av England. Bygget for en mossing på et russisk verft i Arkhangelsk.

Da får vi se hvor mange Fb-venner vi får på den nye Fb-siden. Det vil i alle fall også der bli delinger av utvalgte saker fra Lokalmagasinet.no.

Vi starter med spesielt interessante saker fra “gamle LM”, fra 2003 og til vi startet å publisere på WordPress. I oktober blir det faktisk fire år siden.

Ellers vil det som vanlig bli mulig for leserne å dele saker som har stått på andre Fb-sider. Men også der: Ikke “hva som helst”.

Redaksjonen har også to Fb-sider med helt lokalt preg.

Flest venner og følgere har Her i Son, mens det er altfor lenge siden de to øvrige sist ble oppdatert. Minst en av dem burde kanskje bli slettet.

Red.

Views: 16