Vi får stadig mer på Menyen

Illustrasjon: LM Arkivfoto/Svein-H. Strand)

(Publisert 24.05.24) Det er klart at det er en grense for hvor omfattende den bør være. Men vi fyller fortsatt på – og har nok ennå litt å gå på. 

Ja, det gjelder Menyen vår med stor M. Relativt tidkrevende å håndtere mellom skrive-, research- og planleggingsarbeid.

Og som nok mange har lagt merke til: Fra tid til annen har vi opprettet en ekstra linje – en fjerde – med én eller to nye menylenker.

Kall det gjerne en kriseløsning. Det er i alle fall sånt som blir gjort i full fart. For eksempel når det har kommet noe interessant i eposten, basert på emner vi “abonnerer” på.

Senere på dagen blir det gjerne tid til å finne en passende fast plassering av lenke til saken. Det er da under en av de 15 avdelingene som nå utgjør førstevalget på Menyen.

Klikker du der ligger da lenkevalgene på rekke og rad – indeksert tematisk så godt som det lar seg gjøre, og basert på den tekniske løsning som WordPress-temaet vårt tillater.

Vi har bemerket det før – og om det må være lov å si det igjen: Menyen vår som den står nå er en stor og verdifull ressurs. Med gratis tilgang for alle.

Lokalmagasinet.no er trolig fortsatt den eneste nettavisen i landet som leserne har fri tilgang til. Både til Menyen og de løpende publiseringer og arkivsaker helt tilbake til “Nye LM” i april 2021.

Hvor lenge vi kan eller bør ha det sånn, vil stå på programmet for en serie digitale fagmøter i tiden som kommer.

Svein-H. Strand, LM redaktør

 

 

 

Views: 49