Én måned tapt i produksjon

(Publisert 26.08.24) En gjennomgang av registreringsoppgaver som følger med publisereren viser at det er litt over én måned siden vi sist la ut stoff.

Dette er lang tid – ikke minst med tanke på våre annonsører. Disse vil naturlig nok ikke bli fakturert for denne tiden.

Når det gjelder leserne, så har vi ikke lidd noe pengemessig tap siden vi ennå har fri tilgang til alt stoff.

Men ei skrape eller to i lakken har vi nok fått. Dette er jo noe som ikke skal skje for en nettavis.

HVORFOR det skjedde vet vi ikke, og det vil bli undersøkt av vårt tekniske vertskap.

Uansettet hva som blir funnet, så kommer det i tillegg – og bør vel bokføres som et lite omdømmetap. Å rette opp dette får være et hovedmål for den redaksjonelle driften de neste månedene.

Og for all del: “Fra fortid og nåtid” skal fortsatt være vårt slagord og rettesnor for stoffutvalg og redigering. For bare å ta fortiden her i det nære, så mangler det ikke temaer å legge til grunn.

Nåtiden skal vi nok også klare å speile – kanskje med store og små dykk i det politiske landskap, i tillegg til orienteringer om kommunens veivalg slik de framstår i de ulike planverk.

LESERBREV har vi dessverre ikke hatt mange av de siste årene, etter at vi begynte å publisere på WordPress-plattformen. Denne trenden burde det være mulig å snu. og om noen skulle være i tvil:

Innlegg skal sendes til denne epost-adressen: post@lokalmagasinet.gmail.com. Altså “dott.com”. (Å få en konto med .no-adresse lot seg ikke gjøre.)

Red.

Views: 38