På´n igjen etter noen justeringer

For 80 år siden – 18. august 1944: Laksatankene brenner, og røyken står høyt tilværs. Et bilde tatt fra Son-siden. I forgrunnen ser vi tømmer som skal bearbeides på Saga – bygningen som vi ser litt av til høyre. (LM Arkivfoto)

(Publisert 30.08.2024) Etter noen tekniske justeringer legger vi i vei igjen. Siden sist har vi også tatt en nærmere titt på statistikken.

Besøkstallene går sakte opp, og vi ser at det ikke er så rent få som har vært innom saker fra arkivet. Men tiden er kommet for nye innlegg av variert slag.

Det vil selvsagt være snakk om nye tekster, mens vi for illustrasjoner må støtte oss til arkivet en tid framover. Fotoutstyret vårt er ikke lenger hva det var, og mobilens kamera har sine klare begrensninger for slikt bruk.

Et digitalt kamera står derfor på innkjøpslista. Som alle kan se på nettet, så er det nok å velge mellom – og i mange kategorier, ikke minst når det gjelder pris. Kjenner jeg meg selv og budsjettet rett, så lander vi i hvert fall i første omgang på et enkelt kamera i den lavere prisklasse.

Ja, den lange tiden uten oppdateringer har naturlig nok ikke vært tiden for å fakturere våre faste reklamekunder. Hvordan vi konkret gjør det med den første faktureringen, vil bli tatt opp i en dialog med dem så snart som mulig.

Her vil det jo være et poeng at endel innlegg fra før “nedetiden” har vært delt på min Facebok-side. Det ene mot det andre, altså.

MÅNEDSPRIS for liggetid siden siste fakturering blir uendret – kanskje for siste gang. Se ellers vårt innlegg fra 21. juli om mulige endringer i framtidig fakturering.

Svein-H. Strand, LM-redaktør

Views: 13