Det var krise – men god WP-hjelp å få!

Hei igjen. Det er lørdag, og gratulerer med dagen! 1. mai – Arbeidernes dag. Men det var tirsdag og det ble onsdag, og det var krise her. Ingen kom inn på Lokalmagasinet. Heller ikke jeg! Men det var hjelp å få når det trengtes som mest. 

WordPress er ikke bare en publiseringskonsept, det er også en stor familie av profesjonelle og frivillige brukere.

Så på onsdag søkte jeg hjelp på Facebook-siden til WordPress Norge. Etter kort tid var det en som meldte seg, litt senere en til. Men jeg hadde da gjort avtale med førstemann.

På sosiale medier, der jeg tross alt ennå har flest følgere og lesere, la jeg ut meldinger både da det sto på og da det var over. Bare en oppsummering her da:

Sent onsdag kveld var det igjen tilgang for alle. 

Men en viktig tilføyelse gjelder mobilversjonen vår, og hvorfra du trykker på en lenke. (Og kanskje hvilken nettleser du bruker på dine mobile dingser.)

Nedenfor har jeg oppsummert mine egne erfaringer, senest i dag.

Fra min iPhone mobiltelefon:

Først, lenka til LM på min personlige Facebook-side med nyhetsdeling: Trykker du på den, så kommer det opp en ny lenke i rødt. Trykk ikke på den, men på de tre prikkene t.h. I menyen som kommer opp, velg “Åpne i nettleseren”. Da kommer du rett inn.

På Twitter-kontoen LMExtra: Trykk på lenka som ligger på profil-siden, forsiden. Her kommer du rett inn.

Bottom line: Noen forbedringer trengs fortsatt på Lokalmagasinets mobilutgave. Men også her på Desktop-utgaven der jeg skriver og redigerer. Og nå vet jeg hvor det er kyndig hjelp å hente! Så kan jeg primært konsentrere meg om å bygge ut innholdet på “nye” LM.

Views: 1151