Ukestart med utrolige besøkstall!

Søndag kunne vi glede oss over en fabelaktig ny beøksrekord for Lokalmagasinet.no. Men så kom en ny dag. Og vi trodde nesten ikke hva vi så da vi sjekket. Tusentallet ble passert allerede ved 07-tiden. Én time senere: 3600. Ved 08-tiden rant det inn 54 besøk i løpet av ett minutt!

Hva skjer? Har vi skrevet noe snålt? Er vi sitert av NTB? Eller sitter det et kompani av kontorslitere i fellesferien og har for lite å gjøre?

Til det siste: Et relevant spørsmål siden tallet på “visitors”, besøkende (IP-adresser), på langt nær sto i forhold til “visits”, altså antall besøk via serveren.

Og det bare fortsatte, men roet seg litt ved 12-tiden. Da var besøkstallet godt og vel passert 12 000, og noe nytt tusentall ble ikke nådd.

Siste halvdel av dagen vokste besøkstallet med “bare” noen hundre. Og før mandag ble tirsdag sto det 12 649.

Rushet begynte altså søndag, som nevnt innledningsvis. Men det som normalt ville vært grunnlag for et eget innlegg, må i dag henvises til nest siste avsnitt.

Fordi: Søndag var det “bare” 8616 besøk.

I går tirsdag og i dag har vi mer normale – men pent økende – besøkstall. Og takk for det. Det kan jo bli for mye av det gode, ikke sant?

 

Views: 1209