TIL SENGS MED MODERNA

 

 

 

 

(KÅSERI) (Publisert 16.12.21. Oppdatert 17.12.21) (Foto: Vestby kommune) Ingen kø utenfor Vestby Arena var å se på onsdagens første vaksineringsøkt. Men det var en jevn og økende tilstrømming. Rundt 500 hadde bestilt tid. Og det var i tillegg drop-in, som det jo heter på “nynorsk” også i denne sammenheng.

For oss på tredje gangs besøk: Et tegn på fortsatt god flyt innomhus – fra registrering og kontroll til sprøytesetting og de faste 20 minutter ventetid før vi igjen skal ut det fri med lav desembersol.

Dette i en kommune som under hele pandemien har unngått store lokale Covid-19-utbrudd.

Etter to ganger med Pfizer-vaksinen ventet nå en injeksjon med Moderna, viste det seg. Og hadde jeg ikke samme morgen lest at dette var den optimale miks? Jo – det sto til og med i overskriften, unnskyld: tittelen!

Et hyggelig, smilende og hjelpsomt personale på alle poster. Alle! Ja, visste jeg ikke bedre, kunne det likne en setting der det var vi besøkende som gjorde dem en tjeneste.

Kunne det bli bedre? Nei.

Men så kom kvelden… For første sprøytegang ble jeg litt uggen – og det økte på. Så jeg la meg tidlig, til meg å være.

Til sengs med Moderna. Så har jeg prøvd dét også. Resten forbeholder jeg privatlivets fred.

St.

 

Views: 858