Da er vi tilbake på temaet Generate Press etter en test av Twenty Twenty

(Publisert 05.02.21) Ja, da er vi på Generate Press-temaet igjen. Twenty Twenty imponerte ikke noe særlig – men hadde jo noen bokstavelig talt fete og store overskrifter. På både stort og smått, rent innholdsmessig.

En tabloidavis verdig. Og ikke fant vi noen meny for alternative skriftløsninger. Men det helt avgjørende: Hvor var “stolpen” med reklamebannere med mer?

Joda – i likhet med de av dere lesere som gadd å lete, så fant vi dette innholdet et stykke til venstre helt nede i “i kjelleren”…

En erfaren WordPress-håndterer hadde kanskje klart å flytte disse sakene oppover i etasjene på temaet. Likevel – alt har sin pris.

For å si det først som sist: Vi har ikke tenkt å prøve ut en rekke temaer her i “åpent lende”. Det gjør vi på et eget treningsfelt hos Nordic Hosting. Men ikke veldig mange, selv der.

WP har flere hundre temaer, og de aller fleste er mer og mindre bundet opp til hva siden skal tjene til. Relativt få er laget for å dekke behovet til mindre aviser og magasiner med variert stoff.

Vi skal nok finne ut av det, men trenger åpenbart hjelp – til å velge passende nytt tema og å få utnyttet dette på best mulig måte.

Ha en fin OL-helg da!

Red.

Visits: 339