DA ER VI OGSÅ LITT “GLOBAL-MAGASINET” – FOR EN STUND

 

 

 

 

 

(Publisert 06.02.22) For en god del år siden, da Lokalmagasinet.no ennå ikke hadde kommet seg på Facebook, var vi særdeles aktive på Twitter-kontoen LMExtra. Der hadde vi en utstrakt dekning av egne publiseringer i form av korte meldinger med lenke til saken, noe som ga et merkbart løft i de daglige besøkstallene.

Men mest var det selvfølgelig av andres saker, såkalt retweets, fra både norske og utenlandske medier.

Sistnevnte var det en stund såpass mye av, grunnet store og viktige hendelser i den store verden, at en følger – som det heter på Twitter – fra Moss halvt i spøk mente at vi kanskje burde vurdere å skifte navn til Universalmagasinet.

Dette bare nevnt som et apropos til at vi i dag har lagt ut en ny lenke i menyen: Den går til den amerikanske TV-stasjonen CNNs nettsider. Til stasjonens live-dekning av vinter-OL i Bejing. Litt sent, men godt – håper vi.

Nå tror vi for all del ikke at leserne vil strømme til CNN-lenka. Men å være både lokal nettavis og portal til eksterne nytteressurser har vært en bærebjelke i konseptet helt siden starten.

Det falt derfor naturlig å lete etter en passende “OL-kanal” å lenke til.

Den fant vi altså- men det gikk i “full fart” i formiddag. Kanskje bytter vi den ut med en annen før OL er slutt. Eller en i tillegg.

Kom gjerne med forslag! Epost sendes da til post@lokalmagasinet.com. Altså “dått.com” her, på grunn av bestemmelser i betalingstjenesten vi er bundet av på dette viktige driftsområdet.

Red.

 

Views: 386