Mosjøen IL, 1936: Klare for Sverige-tur!

Foto: Privat

(Publisert 30.04.22) Som vanlig rundt et månedsskifte har redaktøren i dag en ekstra nøye gjennomgang av statistikk for trender når det gjelder lesernes bruk av nettavisa. Ikke alltid det mest spennende man kan gjøre. Men noen ganger litt interessant, andre ganger ganske overraskende.

BÅDE interessant og overraskende er det å se hvor høyt vårt ekstraprodukt Mosjøen Magasin (én enkelt URL-side med sak på sak) holder seg på statistikken – både den lange (1 år) og den korte statistikken (10 dager).

DETTE MARKERER VI med et bilde her på hovedsiden, så får det heller komme til Mosjøen Magasin senere.

VI SER en gruppe flott ungdom fra Mosjøen Idrettslag – i 1936! “Klare for Sverige-tur!”, som min pappa Harald (nummer to fra venstre, med høyvannsbukse) har skrevet bak på bildet.

MED SINE 16 ÅR var han kanskje en av de yngste. Hva de skulle i Sverige?

SPILLE FOTBALL, tenker jeg! De slo nok svenskene ned i støvlene! Enten det var i Tärnaby rett over grensen via den ganske nyeåpnede mellomriksveien over Krutfjellet, eller det var Storuman litt lenger borte i Västerbottens län.

 

 

Hits: 53