Beklager rot i “stolpen”

(Publisert 19.06.22) Da publiserer vi igjen på GeneratePress-temaet, etter en periode med Newspress Lite. Denne var jo radikalt annerledes og med noen positive egenskaper.

Temaet falt likevel igjennom i jakten etter en permanent løsning på våre behov. Om dette blir Generate Press gjenstår å se, men det vil eventuelt bli med endel tilpasninger som vi trenger ekstern hjelp til.

Fra Newspress Lite har vi dessverre tatt med oss et beklagelig rot i høyrestolpen. Vi gjør i dag nye forsøk på å rette opp denne feilen i innstillingene. En feil som gjør at et enkelt element ble – lagt ut som bilde øverst – “henger med” hele veien nedover.

Når sant skal sies, så burde jo ikke slikt være mulig på WordPress-plattformen. Selv om feilen åpenbart ble skapt av redaksjonen, så er enkle feilrettings-funksjoner et stort savn. Finner vi ikke ut av det selv, vil vi i morgen trenge bistand fra vår faste eksterne hjelper. Det er ikke gratis, for å si det sånn.

Red.