Herison.no opp igjen til LM-jubileet

(Publisert 21.06.22) Vi har nå ambisjoner om å få også Herison.no opp å gå igjen til 20 års-jubileet for Lokalmagasinet.no i desember. Vårt ekstra nettsted  – for bakgrunnsstoff og spesielle reportasjer – ble introdusert såpass sent som til påske i 2013.
Når det gjelder LMs filer, så var de jo i en så dårlig teknisk forfatning at det ikke var mulig å berge brukbare kopier etter den store krasjen på leverandørens server.
(Ill.foto: LM Arkiv / Stock.exchng)
Derfor jobber vi med å bygge opp nettavisa på nytt – med en blanding av nye saker og utvalgt stoff fra “gamle LM”, basert på det som finnes av kopier på Wayback Machine.
Det undersøkes nå om hvorfor heller ikke backing-kopiene av de langt nyere datafilene til Herison.no kom helskinnet gjennom den store krasjen på leverandørens server i USA.
Tilbake til LM: Vi prøver nå ut ulike WordPress-temaer for å finne det endelige design til vår template (front, eller startside). Akkurat nå er vi tilbake på førstevalget så langt, GeneratePress, etter å ha prøvd Newspress Lite i noen uker.
MEN UANSETT hvilket tema vi lander på, så vil det bli behov for bygge på med noen flere visuelle elementer til en front som er både pen og grei å orientere seg i. Kostnadsdekning kan da bli et nøkkelord. Og spørsmålet er hvor lenge vi kan fortsette med å ha gratis tilgang til absolutt alt som legges ut? Lokalmagasinet.no er i dag en av få nettaviser i Norge som ikke har +saker for betalende lesere.
Red.

Hits: 18