Med “full pott” på Facebook

(Publisert 07.07.22) De fleste av oss har et forhold til Facebook. For noen er det et slags kjærlighetsforhold på avstand, for andre en nødvendighet knyttet til ikke minst arbeid – og samarbeid, må det kunne tilføyes. 

For vår egen del er et aktivt forhold til dette sosiale mediet en dyd av nødvendighet og som dekker ulike behov. Sistnevnte er i høyeste grad tilfelle for redaktørens Fb-konto, der deling av nyheter fra ulike medier til “alle” utgjør det aller meste av meldingene.

Andre meldinger egner seg mest til å dele blant de Fb-vennene man har, eller til en gruppe. Gjennom de relativt få årene LM-redaktøren har vært på Facebook, har vennekretsen økt jevnt og trutt. Først og fremst på grunn av nyhetsdelingen, vil jeg tro.

Men det er naturlig nok satt en grense for hvor mange venner man kan ha på et sosialt medium som på det nærmeste er et verdensomspennende nettverk. For noen dager siden kom tallet 5000 opp. Og dette er da grensen.

For å skaffe plass til nye venner og bekjente eller kontakter i arbeidslivet, må en eller flere av disse Fb-vennene slettes. Men så er det så viselig innrettet at du kan sende meldinger til enhver som har en aktiv konto, i det minste via den interne meldingskanalen.

De utallige Facebook-gruppene, hvorav de fleste er åpne for alle å slutte seg til, utgjør kanskje den mest kreative del av “oppfinnelsen”. Derfor kan det være et passende tema å komme tilbake til.

Ha en fortsatt fin torsdag!

St.

 

 

 

Visits: 21