SAVNES: Lesernes leserbrev!!

(Publisert 04.03.24) Bare så det er sagt: Det er lov å skrive leserbrev også til “nye” LM! Ikke et eneste leserbrev er kommet.

En status som er så dårlig at det kaller på redaksjonell omtanke og omtale.

Vi ser da bort fra pressemeldinger og andre “rundskriv” som på redigeringsleddet ofte merkes som Leserbrev.

Men kan det være sånn at vi har lagt det dårlig tilrette – ja, at det rett og slett er uklart – hvordan et leserbrev hit skal sendes?

I menyen ligger valget Kontakt. Trykker du på det, kommer det et ferdig oppsett for Melding til redaksjonen.

Vi ser at det har vært mange visninger på dette, men derfra har faktisk ingen ting vært sendt – enda en melding kan være så mangt.

MEN HØR: Lokalmagasinet.no har en epost-konto: post@lokalmagasinet.com. (Altså “dått-com” her. Fordi vi måtte, siden det er en betalingstjeneste fra Gmail.) Denne lenka  har vi nylig plassert i høyre sidestolpe.

Den ligger jo også i vanlig epost-modus på nettet, sammen med redaktørens ulike kontoer. Derfra renner det inn likt og ulikt nesten døgnet rundt.

Men ikke innlegg fra lesere. Skal vi gjøre noe med det?

Leserbrev – både debattinnlegg og generelle synspunkter om ting i tiden vil – som alltid hos oss – bli publisert på framtredende plass. Mellom nyheter og reportasjer – med overgang til en innside.

SETT I GANG med å skrive! Det er ytringsfrihet i landet vårt, så skriv om det som opptar deg – her i det nære eller i det store bildet.

Stoff som kommer inn til oss blir rutinemessig gjennomgått før publisering. Også leserbrev.

Dette er vel å merke en kvalitetssikring med tanke på det rent språklige – pluss med et øye til presseetikken vi er underlagt som redaktørstyrt medium.

SVEIN-H. STRAND LM-redaktør

Redaktøren.

 

 

Visits: 56