Etter noen VANSKELIGE DAGER

Ingen tvil om at dette “dollargliset” av et kjøretøy var størst på veteranbilutstillingen som samlet mange interesserte på Son torg søndag!

(Publisert 16.08.22) (Tekst og foto: Svein-H. Strand) Vi har dessverre hatt mange vanskelige dager uten tilgang til redigeringssystemet. Men sent i går kveld la vi inn et passord som ble akseptert. Og nå i formiddag har oppgave nummer én vært å legge bilder fra Kulturdøgn Soon 2022 inn i databasen.

Mye av vår disponible tid de siste dagene har gått med til feilsøking og samhandling med vår hjelper i Nordic Holding AS. Også da Kulturdøgn Soon åpnet på torsdag. En rekke arrangementer skulle vært dekket – i det minste med bilder.

Da søndagen kom var det siste dag, og bare å komme seg ut! Fotomessig sett kunne vi fråtse i fine motiver fra samlingen av veteranbiler på nedre del av torget.

Senere på dagen: Konsert med gitarbandet The Stingrays – hurra! I tillegg til stillbilder ble det også gjort et par videoopptak med mobilkamera fra konserten. Disse kan vi ikke bruke her i nettavisa uten en omprogrammering.

Videoene fra konserten vil i løpet av dagen bli lagt ut på våre Facebook-sider. Men vi prioriterer nå å få lagt ut en side eller to fra Kulturdøgn Soon 2022 her i LM. Følg med!

PS. Framhevet bilde – som vi kaller det – på forsiden og her, er fra lyssettingen av blant annet Thornegården en av kveldene.

Visits: 39