Etter et nødvendig og vondt lite opphold

(Publisert 15.10.22. Oppdatert 17:14) Noen ganger går det ikke som det skal – eller som det bør, om du vil. Og jeg snakker om arbeidet. De daglige arbeidsoppgavene. Rutinene. Når tilfeldighetene finner det for godt å blande seg inn redaktørens gjøren og laden. Og ikke bare dét, for her er det faktisk snakk om fysisk skadeverk.

FOR Å GJØRE en lang historie så kort som det lar seg gjøre uten å ty til telegramstil: Redaktøren har vært uheldig eller opptrådt uforsvarlig. Kall det hva du vil, men under arbeid på den herskende fjellgrunn i nedre del av eiendommen, så ble det bokstavelig talt knall og fall.

Det har i lengre tidvært skikkelig vondt i venstre håndledd. På bildediagnostikk ved Moss sykehus ble det bekreftet at, jada – det var brudd. Et stort og et lite.

SÅ GIKK TUREN til Sykehuset Østfolds hovedsete på Kalnes, til lege på odontologisk poliklinikk. Det var på tide. Jeg fikk se bildet, digitalt overført fra Moss. Et stort brudd – fraktur, heter det på legespråket. Og et mindre brudd litt bortenfor.

Etterpå: Noen håndbevegelser fram og tilbake som vist av legen. Så fikk jeg kjent og sagt hva som gjorde mest – og minst – vondt, og da var det meste gjort.

BARE NOEN gode råd gjensto, og så gikk hun for å hente noe jeg skal ha på venstrearmen, fra vristen og et stykke oppover, i en fire ukers tid. Litt av og på etter eget skjønn. Og for å si det rett ut: Jeg er arbeidsmessig redusert! Hvor mye, ja det får jo den nærmeste tiden vise.

Å tastekrive denne saken har gitt meg en pekepinn. Men  det holder jeg for meg selv så lenge. Ha en fin lørdag, alle sammen!

St.

 

 

 

Views: 59