Bystatus? Kart for ulike grenser

(Fra LM 29.09.12) (Republisert 07.10.22) Hvor mange innbyggere skal det være? Til høringsrunden i spørsmålet om bystatus for Son eller Vestby, eller begge steder, er det lagt fram kart som viser alternative bygrenser. For Sons vedkommende, med radikalt ulike innbyggertall.

♦ Her er de to kartene som administrasjonen i rådhuset har laget for Son. Øverst det som baserer seg på grensene for det tidligere ladestedet, med rundt 600 innbyggere.

♦ Deretter et litt rausere alternativ hvor det plutselig er dobbelt så mange innbyggere. Fortsatt er store deler av det som regnes som Son ikke med. Og i “invitasjonen” til høringsrunde på kommunens hjemmesider er det nevnt opptil 3200 som mulig innbyggertall, men noe kart for dette er ikke lagt fram.

♦ Vi legger senere ut kart for “Vestby sentrum” med opptil 8000 innbyggere, samt kartversjoner som er litt større enn disse slik at flere detaljer kommer med.

Views: 51