Hølen skole ga mest igjen

(Publisert 24.10.22) (Reporter Svein-H. Strand) I år som i fjor var det lille Hølen skole som ga mest penger til TV-aksjonen her i Vestby. Skolens bidrag er på 67.861 kroner, som er 11.311 kroner mer enn det kommunestyret hadde vedtatt som kommunens bidrag.

Merk dere også dette: Videre på lista står de tre barneskolene Bjørlien, Vestby og Brevik – med pengegaver på henholdsvis 51.928, 26.915 og 23.760 kroner. Sistnevnte skole er registrert i to omganger (13.760 og 10.000 kr.).

SKOLENE ER i godt selskap i denne giverklassens lokale ti på topp. For på plassene videre nedover kommer det store Outlet-senteret med 10.000. Og så – med 5000 kroner hver: Fagforbundet Vestby, Hersleth Entreprenør og JI Bygg.

Innsamlingen i Vestby endte på 880.421 kroner – to kroner mindre per innbygger enn landsgjennomsnittet. 75.000 kroner mindre enn i fjor. Og dette i et år med nasjonal innsamlingsrekord.

DET SYNTES VI var litt leit. Så vi registrerte oss med et ekstra bidrag. På aksjonens nettsted www.giverstafett.no står det da å lese at LM og vårt utgiverforetak Strand Prinfo gir til sammen 1000 kroner.

Fikk du ikke besøk av bøssebærere på aksjonsdagen? Som tidligere år er det heldigvis anledning til å gi sin skjerv også en tid framover. Og ikke bare kan du ringe og få giverbeløpet plusset på telefonregningen.

JA, NÅ kan du også VIPPSE summen du skal gi. Pluss at du på nettet vil finne et ferdig oppsatt alternativ for 300 kroner.

 

Views: 156