Sykedager for redaktøren

Illustrasjon: VA Arkivfoto / stock.exchng

(Publisert 27.05.23) Til orientering: Har hatt sterke smerter i korsryggen siden 18. mai. Antok at det var en ryggprolaps. Men diagnosen hos fastegen onsdag var at det er et brudd.

Legen har på dette grunnlag bedt sykehuset om innkalling til røntgen snarest mulig innen en uke. Men det er blitt pinse. Hvordan dette slår ut for innkalling, gjenstår å se.

Smertene er betydelige, og smertestillende medisin inntas gjennom dagen og kvelden. Legens Paralgin forte-tabletter redder et minimum av nattesøvn.

Men det blir gryytidlig oppstandelse – og dermed lange dager innomhus, med inntak av døgnets Paralgin forte nummer to pluss 2 x reseptfri Paracet fram til leggetid.

Har funnet den best mulige sittestillingen i Godstolen i stua, noen skritt fra den åpne verandadøren der tidligsommeren gjør seg bemerket i dager som disse.

Håper å kunne oppdatere LM med en snutt om dagen – i stående stilling på mitt “kontor” for tiden:  Kjøkkenbenken med plass ryddet for min bærbare PC.

Eller for variasjonens skyld: I stua med PC på salongbordet. Eller i fanget. Datamaskiner er heldigvis ikke hva de engang var.

Red.

Visits: 33