Menyen som forsvant

(Publisert 03.08.23) (Oppdatert 04.08.23) Vi har i fortsatt tekniske problemer i forbindelse med omredigering av menyen, som var blitt altfor omfattende. Ved 13-tiden i går så menyen sånn ut at vi vurderte å slette den helt eller delvis mens vi vurderte veien videre.

Så skjedde det at den “slettet seg selv” da vi trykket på en kommando som følger med GeneratePress-temaet vi bruker på nettstedet.

Dermed ser forsiden vår ut som nå – uten en eneste menylenke. Og når sant skal sies, så er det ikke det verste vi har sett.

På den annen side: En meny må vi ha, men må den stå der den har stått? Temaet vårt åpner for å ha menyer også i venstre- og høyre-“stolpene” som følger med alle sidene våre.

Som det ligger an nå, kan det bli en kombinasjon. Vi kontakter nå vårt tekniske vertskap Nordic Hosting AS for å få nødvendige råd og bistand med det praktiske i denne saken.

Til slutt: Sakene vi har publisert ligger nå på rekke og rad nedover – gjennom hele juli og juni. Sist vi sjekket dette, stoppet det ikke her heller…

Men vi satser på at våre eksterne hjelpere ordner opp i dette også.

Red.

 

 

 

 

Views: 55