I hverdagen var Lasse å se i Hvitsten hvor han var kjent som en lokalkjent og engasjert sambygding, som var med på dugnader og aktiviteter for å løfte sitt lokalmiljø. Han var en av stifterne til Hvitsten Trommekorps og aktiv deltager for å opprette Hvitsten grendehus.

Lasse ble i 2022 styreleder for Stiftelsen Kultursenteret Vestby Prestegård. Han har i mange år vært aktiv i Hvitsten kirke og i inneværende periode medlem både i Vestby felles menighetsråd, og Vestby kirkelige fellesråd som representant fra Hvitsten. Lasse kan beskrives som hel ved, en du vil ha med deg i krigen, og som en du kan stole på.

Lasse har vært aktiv i Høyres lokalforening over en årrekke, og møtte i kommunestyret fra 2012 til 2015 for Vestby Høyre og representerte oss i utvalget for skole, oppvekst og kultur.

For de to periodene mellom 2015 og 2023 var han med som varamedlem i kommunestyregruppen, hvor han deltok på alle møter han kunne, og representerte Høyre i ulike utvalg.

For valg og nominasjoner til inneværende periode 2023-2027, var han med i nominasjonskomiteen hvor han fikk prate med mange av våre nye kandidater, og påvirke hvordan listen vår skulle sammensettes. På nominasjonsmøtet fikk han også selv en plass på listen av Høyres medlemmer.

Valget denne gang ga Lasse en varaplass til kommunestyret, en plass vi er sikre på at han hadde fått utnyttet til det beste for de saker han var forkjemper for.

Vi vil gjerne takke Lasse på vegne av innbyggerne i Vestby for hans innsats for lokalsamfunnet og for oss i politikken.

Hvil i fred.