Over 100.000 LM-besøk i år

(Publisert 17.12.23) Det var i går 983 som logget seg inn på Lokalmagasinet.no. Med dette passerte vi 100.000 besøk så langt i år.

Ved midnatt stoppet telleverket på 100.651 besøk siden 1. januar, og disse var generert av 29.341 ulike IP-adresser.

Et nytt tusentall kan trolig plusses på om en dag eller to, selv med mer moderate besøkstall.

Det er mange grunner til å glede seg over dette. Norske aviser og andre medier har nå uvanlig tøffe tider for økonomien.

Selv en storavis som VG tar noen sparegrep i form av en større omorganisering i redaksjonen, noe som kanskje ville skjedd uansett. I bransjekretser blir det likevel knyttet opp til den generelle tilstanden.

Og det som ofte kalles grunnstammen i vår presse, Norsk Telegrambyrå (NTB), legger ned sin avdeling for illustrasjoner. Dette rammer rett nok “bare” to ansatte.

Men derfra meldes det også at flere aviser har sagt opp grunntjenesten, NTBs løpende dekning av innen- og utenriksstoff. De har kort sagt ikke råd til å betale hva denne tjenesten faktisk koster å drifte døgnet rundt hver dag.

Tilbake til oss selv, så må det jo ikke stikkes under en stol at det fortsatt ikke koster noe å logge seg inn. Hvordan status for driften ellers hadde vært, er ikke godt å si.

Det er jo tøffe tider også for folk flest – med økte levekostnader som gjør at mange må gå den tunge veien for å få gratis mat. Der slike tilbud finnes.

Og snart er det jul. En passende avslutning av denne kommentaren fra en arbeidende pensjonist kan være at strømregninga for november her i gården ble på litt over 4000 kroner. Etter at statens strømhjelp var trukket fra.

Ha en fortsatt fin søndag!

St.

 

 

Views: 49