OVER TI TUSEN BESØK I GÅR!

Med ståsted i det nære – javel. Men nettavisa vår er åpenbart interessant å besøke også for folk i andre deler av Norge. Og periodevis også i andre deler av verden.

(Publisert 19.05.24) Serverloggen for Lokalmagasinet.no registrerte i går 18. mai en historisk besøksrekord. Allerede ved 13-tiden hadde det vært over 6400 besøk. Ved 14-tiden: Over 8300. Og da lørdag ble søndag viste loggen: 10.084. 

Spørsmålet er om det noengang har vært ti tusen besøk på én dag siden starten i desember 2002. Svaret er mest sannsynlig NEI, og vi prøver å få dette bekreftet i dag.

Gjennom årene har vi vært på ulike servere med mer og mindre presist telleverk. Men det er uansett “litt å gå på” her.

Når det gjelder besøk fra andre deler av verden (bildeteksten), så skal vi nok finne ut av dette også. Her er det IP-adressene som bokstavelig talt viser vei. Til et IKT-senter i et land – eller en delstat, som i USA.

IP-adressene til enheten som er eller har vært på besøk er det eneste som systemet vårt registrerer. Dette er i samsvar medpersonvernlovgivningen.

Men ingen informasjonskapsler, såkalte cookies., har vi selv bestemt. Det eneste som blir registrert er IP-adressen det kobles opp fra.

IP-adressen gir ingen personlig identifikasjon, bare informasjon om nettleseren du bruker, samt tid og sider på nettstedet som besøkes.

SE OGSÅ meny-lenka Personvern: https://lokalmagasinet.no/?p=601

 

 

Views: 21