Ny og bedre Wi-Fi ruter installeres

(Publisert 31.08.24) Siste dag i den siste sommermåneden er kommet, og hos oss vil arbeidsdagen bli atskillig preget av at vi nettopp har fått en ny og kraftigere ruter til husets Wi-Fi bredbåndutstyr.

Den gamle ruteren fra Telenor har gjort tjenesten som forventet i en årrekke – med bredbånd fasttelefoni inkludert i pakka. Men midtveis i året har den begynt å falle ut rett som det er.

Foreskrevne prosedyre har da vært: Ta ut stikkontakten i minst ti sekunder, og vent til de tre gule lysene på ruteren blinker som de skal. Noen ganger har heller ikke dèt vært til hjelp.

DA HAR VI ringt Telenor kundesenter, der de kan se hvordan det står til med vårt utstyr i Skoleveien 2 i Son. Modern times!

Men i dag, altså, og uten å gå mer i detaljer enn nødvendig: Ruteren er montert i veggen bak et solid gammelt trebord med plass i nederste del til en rekke tykke – og tunge – nyttebøker: Diverse oppslagsverk, en bok om matskikker i ulike italienske regioner, for ikke å glemme hollenderstadens praktverk Son Leksikon!

Den nye ruteren er såpass mye større enn den gamle at hele bordet – der også fasttelefonen står – må flyttes til et annet sted i (den lille) mellomgangen ved redaktørens hjemmekontor.

Utfordringen er altså ikke liten! Men jobben bare må gjøres – og gode hjelpere finnes i det nære.

Ha en fin lørdag!

St.

Views: 8