DA er vi omsider oppe igjen – og det på en ny server hos et nytt vertskap

Hei alle sammen – og hurra for oss! Ja, du ser riktig: Omsider er vi oppe og går igjen, etter ti døgn med samenhengende nedetid.

Og domenet Lokalmagasinet.no ligger nå på en ny server hos et nytt vertskap: Nordic Hosting AS. Der har de spesialisert seg på å levere tjenester for WordPress-baserte kunder.

Illustrasjonsfoto: LM Arkiv.

Hos dem er vi blitt totalkunde for alt relevant som gjelder både utgiverforetaket og produktet. Det vil si alt fra driftssikkerhet til fakturering, og med egen kundeside der bl.a. statistikk og alle tjenester vi betaler for eller får gratis, er listet opp.

Men det bare må sies: Veien til ny havn har vært atskillig kronglete og lang for en som ikke har vært i nærheten av en slik flytteprosess med fornavnet IT-IS og etternavnet Modern Times.

Ikke minst derfor må det også både sies og understrekes: Nordic Hosting har loset oss flott og profesjonelt i havn! Litt har det kostet, men ikke mer enn at “vi står han av”.

Takk for fornyet oppmerksomhet! Flere oppdaterende innlegg kommer. Og mandag er det stortingsvalg – her i Vestby også søndag, slik det er blitt en god tradisjon for.

Svein-H. Strand

Ansvarlig redaktør og utgiver

 

 

Views: 1282