Tirsdagskafeen i Son kulturkirke er åpen alle tirsdager i desember

På bildet er det f.v. Gunvor Braaen, Christian Stoltz, Eva Nygaard og Gro Stoltz som hadde vakt forleden tirsdag. Eva med vaflene sier at det er veldig morsomt å få drifte tirsdagskafeen med hyggelige gjester, men det kunne gjerne vært flere som kommer. – Folk oppfordres til å komme på tirsdagsformiddagene fremover, og ta gjerne med en venn eller to hvis du har besøk, sier hun.

(Publisert 06.12.21) (Av Dag Gjersøe) Tirsdagskafeen i Son Kulturkirke fortsetter med sitt flotte trivselstiltak for alle i Sonsområdet og alle andre med nærhet til Son, som Vestby og Moss nord. Ta gjerne med venner og besøkende.

Tirsdagskafeen er nå åpen alle tirsdager i tiden 11:00 – 13:30.  Vi kommer også til å ha åpent også tirsdag 21.12 og 28.12, og da blir det sikkert noe ekstra; de som kommer får se.

Spanskkurset under ledelse av Miguel fortsetter frem til ca. 18. januar.  Det er i tiden 12:45 – 13:30 – det er gratis og veldig bra.

OVER NYTTÅR vil vi – i samarbeid med «Vi over 60» – arrangere brukerkurs for eldre som vil lære seg å bli gode på smarttelefon eller nettbrett til å kommunisere med barn og barnebarn, betale regninger, følge med på nyheter og mer som har stor praktisk nytte i hverdagen.  Også det er gratis.

Tirsdagskafeen er et nytte- og trivselstiltak for absolutt alle, for folk i alle aldre som kan på dette tidspunktet, for alle livssyn og det er uten noe religiøst tilsnitt.  Men for de som ønsker er det som oftest mulighet for en kort andakt i selve kirkerommet såfremt det som vanlig er en prest tilstede.

Vi følger alle smitteverntiltak så folk skal føle seg trygge.

Alt er i utgangspunktet gratis. Men det er selvsagt mulig for de som vil å avse en slant i en bolle eller med Vipps, så vi får dekket innkjøp av vaffelrøre og kaffe m.m.  Hittil har det gått bra.

Dette driftes av hele 25 frivillige som går på turnus, vanligvis fire hver gang.

Visits: 494