Tirsdagskafeen i Son kulturkirke er i gang igjen

Tirsdagskafeen – et  trivselstiltak for alle i Sonsområdet

Tirsdagskafeen i Son Kulturkirke har dessverre vært stengt siden rett før jul pga. pandemien, men åpnet heldigvis igjen tirsdag 1. mars 2022.

Tirsdagskafeen vil nå være åpen hver tirsdag fremover mellom kl. 1030 og 1330. Da serveres kaffe og vafler i peisestuen.

Dette driftes av frivillige som går på turnus, og alt er i utgangspunktet gratis. Det er selvsagt mulig for de som vil å avse en slant i en bolle eller med Vipps til å dekke «vaffelkostnader».

Tirsdagskafeen har blitt et ettertraktet sosialt treffsted, og her er det plass til mange flere, unge som gamle. Vi serverer kaffe og vafler – og en anledning til å bli kjent med nye mennesker. Her er spennende folk med ulikt syn på både religion, livssyn og samfunn, her er høyt under taket og god stemning.

Det vil ofte være en prest til stede og mulighet for en kort andakt i selve kirkerommet for de som ønsker det.

Her er spanskkurs og datakurs for seniorer.

SPANSKKURS:  Miguel fortsetter med spanskkurset sitt i tiden 1245 – 1345, også det er gratis.

DATAKURS FOR SENIORER: I samarbeid med «Vi over 60» tilbys kurs for eldre som vil lære seg å bruke smarttelefon og/eller nettbrett. Her lærer du å kommunisere med barn og barnebarn, lese nyheter, bruke nettbank til å betale regninger m.m.

Kurset er gratis og går over to påfølgende tirsdager med 3 timer hver gang. Du får egen ledsager. Kurset går fra kl 11.00 – kl 14.00. Ta med din egen telefon/nettbrett. Påmelding til Bjørnar Ottesen, tlf 93439408

Folk oppfordres til å komme på tirsdagsformiddagene fremover, og ta gjerne med en venn eller to hvis du har besøk.

For enkelte som trenger det, kan vi ofte sørge for transport.

Gunvor, Christian, Eva og Gro er blant de 26 frivillige som driver Tirsdagskafeen, og som synes det er veldig hyggelig med godt besøk.

Dag Gjersøe

Views: 244