Fine foto-fangster fra 20 flotte år

(Publisert 22.09.22) Snart oktober, og vi har så smått begynt å berede grunnen for markeringen av 20 års-jubileet for Lokalmagasinet.no. Det var jo såvidt blitt desember i 2002 da næravisslippet ble offentliggjort på en plakat, eller var det to, i Storgata i Son.

Så det er ikke mange ukene vi har til forberedelser. Dette selv om en god del av arbeidet vil bli integrert i de ordinære daglige oppgaver og rutiner. Rettere sagt: I stedet for “det vanlige”. Døgnet har jo ikke flere arbeidstimer enn før, selv ikke for en arbeidende pensjonist med hjemmekontor.

OG I DAG triller vi ut det første jubileumstiltaket. I alle fall er det starten – på en serie vi har kalt Fine foto-fangster fra 20 flotte år.

Foto: Badi Batchelor, Son, september 2006.

Korintkanalen – et mesterverk

Har du fått med deg Korintkanalen på feriereise blant de greske attraksjoner? Kanalen er sjøveien for en del av skipstrafikken mellom det vestlige Middelhavet og Egeerhavet. Den skjærer gjennom landtunga til Korint i en lengde av 6346 meter.

Og vi benytter anledningen til å si at det selvfølgelig går an å sende oss nye bilder, gjerne gode feriebilder – både før og etter selve jubileumsdagen 2. desember.

Views: 93