Fine foto-fangster fra 20 flotte år #2

Spinnerigård-tranga, august 2009 – etter Hollenderfestivalen, som da var “hengt på” den årlige Hollenderseilasen. Det siste konsert-sceneutstyret kjøres bort. Dette er sentrumsgatene i Son selvsagt ikke skapt for. Men det gikk bra, om ikke så fort. Ung, kvinnelig sjåfør fikset sakene – med stolt pappa som annenfører for anledningen.

(Publisert 27.09.22) Da er vi kommet til bilde nummer to i serien som skal publiseres fram til markeringen av nettavisas 20 år. Siden første bilde har vi hatt en intern drøfting av om bilder tatt av redaksjonens egne bør være med.

Siden dette ikke er en konkurranse, har vi kommet til at det bør være greit. For når sant skal sies: Det kan være langt mellom blinkskuddene i den løpende allmenn-reportasje i det nære.

INNSENDTE FOTO har derimot ofte hatt ståsted i det fjerne – som det første i serien var et eksempel på, med motiv fra Korintkanalen.

Men med bilde nummer to her i dag, da er vi veldig i det nære. Hvem som knipset er vi ikke helt sikre på. La oss bare si at at her var det noen som var på rett sted til rett tid!

OG BILDETEKSTEN er jo en historie for seg. Tekst og bilde som utfyller hverandre er fine greier – i det nære som i det fjerne!

St.

 

Hits: 11