Topp besøkstall for LM

(Publisert 12.03.23) (Republisert 08.03.24) (Tegning: Christian Batchelor) Lokalmagasinet.no har den siste tiden hatt svært fine besøkstall. Telleverket for i går lørdag stoppet ved midnatt på 6102 – et av de beste besøkstallene vi har hatt på WordPress.

Dagen i dag bekrefter tendensen. Allerede ved 11-tiden i formiddag hadde telleverket passert 1760 besøk. Tallet på visninger for enkeltinnlegg varierer en god del, avhengig av innholdet og om innlegget har vært forhåndsvist på Facebook. Men dette styrer i relativt liten grad besøkstallene.

Denne trenden kjenner vi fra tidligere. Årsaken er nok todelt. Vi kommer da ikke forbi LMs lenkebaserte meny. Den har i større og mindre grad blitt kontinuerlig utvidet og omredigert siden nettavisa kom på WordPress.

MENYEN FRAMSTÅR i dag som en unik portal til utvalgte eksterne ressurser på internett – og ikke bare lokale. Dette var også en del av ryggraden på den opprinnelige publiseringsløsningen som gikk tapt i en totalkrasj på serveren hos vår daværende leverandør.

For det andre: Samlingen av innlegg – som også kan søkes på, år for år – har allerede vokst til å bli en verdifull ressurs med fin forankring i slagordet “Fra fortid og nåtid. Med ståsted i det nære.”

TALLET PÅ INNLEGG passerte i går 500, herav endel nøye utvalgte republiseringer fra “gamle LM”. Dette kan da også være en passende avslutning på denne orienteringen.

Ha en fortsatt fin søndag!

St.

 

 

Visits: 62