67 000 har vært på “nye” LM

– LES GJERNE Lokalmagasinet.no. Men tro ikke alt du leser – særlig i andre nettaviser, sa ofte vår huskatt Bamse (Hvil i fred). Her knipset på verandaen i det skeptiske hjørnet. (Foto: Svein-H. Strand)

(Publisert 25.03.23) Runde tall er fine å ha. Særlig når de er store og gjelder oss selv. For se på dette: I dag passerer vi 67 000 besøkende på “nye” LM, altså  på WordPress-plattformen. Dette basert på brukernes unike IP-adresser.

OG HER er enda et fint rundt tall, som gjelder antall besøk: 765 000 siden vi på senhøsten 2021 måtte gå “tilbake til start” for å opparbeide en ny innholdsbase for næravisa.

De daglige besøkstallene kan variere en god del. Så sent som 11. mars var det hele 6102 besøk. Dagen etter: 351.

SAMTIDIG må det sies at det er et godt stykke igjen til rekorden i antall besøk. Som mange vil huske, ble den satt da telleverket på en av de siste dagene i 2019 viste at vi hadde hatt én million besøk dette året.

Kvaliteten på telleverket til vår daværende leverandør – sammenliknet med det vi har nå – kjenner vi ikke. Men selv om det skulle ha vært en feilvisning på inntil 100 000 i forhold til det reelle tall, så var det et fabelaktig resultat.

VI HÅPER og tror at det skal være mulig å komme opp på samme nivå igjen. At besøkstallet gikk litt ned etter rekordåret, skyldes nok at 2020 i økende grad ble preget av tekniske feil.

Så kom den store serverkrasjen som slo ut både Lokalmagasinet.no og vårt ekstramagasin Herison.no. Dermed var veien kort til etablering på WordPress. For LM.

Når det gjelder ekstramagasinet, har vi tidligere sagt at også dette skal opp å stå. Og domenenavnet eies fortsatt av vårt enkeltpersonforetak Strand Prinfo.

 

Views: 75