Oppdatert om oss i dag

(Publisert 16.04.23) Informasjon “om oss” og redaktøren er et naturlig fast følge for en nettavis som Lokalmagasinet.no. Oppdateringer er da nødvendige fra tid til annen. I dag har vi publisert vår fjerde oppdatering om dette på WordPress-plattformen. Et nytt avsnitt tar bl.a. for seg planene for å få ekstramagasinet Herison.no på nett igjen.

EN LENKE til denne versjonen har fått fast plass nesten øverst i høyre sidestolpe på forsiden. Der skal den ha fast plass  – og går til en side uten stolper, der det går an å breie seg litt. (Flere slike sider er planlagt.)

En stor del av innholdet er viet til LMs nære historie. Her er litt av det mest sentrale i så måte:

I MARS 2020 slo Covid 19-viruset ned i Norge, med nasjonale smitteverntilak som – sammen med våre tekniske problemer – kom til å prege hvordan og hva vi publiserte videre dette året.

Og 2021 var bare noen uker gammel da vi fikk et historisk tilbakeslag: Vår USA-baserte server med nær 9000 datafiler totalkrasjet.

PÅ TOPPEN AV det hele: Vår daværende leverandør, Info Helgeland Øyvinn Hjorthen, kunne i tillegg melde at backing-filene var i så dårlig teknisk forfatning at det ikke var mulig å flytte dem til sin nye serverplass, basert i Frankrike med tysk eier.

I skrivende stund (medio april 2023) er vi kommet svært langt i det omfattende arbeidet med å legge inn stoff til “nye” LM. Dette skjer på en teknisk løsning som bygger på den fleksible WordPress publiseringsplattformen.

LES ALT HER

Views: 42