Vel overstått for denne gang!

Lyssetting ved programslutt var det også i år. Her fra i fjor, fotografert fra veranda med utsikt til baksiden av Thornegården. (LM Arkivfoto)

(Publisert 13.08.23) Da er nok et Kulturdøgn Soon avsluttet, etter en program tettpakket med poster siden fredag kveld. Takkes skal selvsagt igjen de som fant på tiltaket og sjøsatte skuta i 2018. Men like selvsagt de mange frivillige hjelperne som har gitt sitt nødvendige gratisbidrag til at det har vært mulig å gjennomføre alt sammen.

Ja, konseptet står jo klippefast på at alt som skal skje skal være gratis å få tilgang til. Men en god del nødvendige ting har jo ikke vært gratis for arrangøren å disponere. En stor takk må jo da gå til Vestby kommune som med sin bevilgning dekker disse utgiftene hvert år.

Når det gjelder oss selv, så er det bare å beklage at redaktørens ryggplager ikke gjorde det mulig å fotodekke noe som helst av årets program. Annen fotohjelp var heller ikke tigjengelig, og frilanshjelp er det ikke økonomi til.

Ellers regner vi med at lokale aviser alt i alt dekket det meste. Så langt ser det ikke ut til at det har funnet sted noen store utskeielser utløst av alkoholholdig drikke på kveldstid. Samtidig får vi tro at våre spise- og drikkesteder og andre næringsdrivende har fått sin del av de pengemidler som var i omløp selv om alt annet var gratis.

Red.

 

Views: 117