Mye om Nav hos INP

Underkjenner diagnoser av spesialisthelsetjenesten? (LM Arkivfoto / Svein-H. Strand)

(Publisert 29.09.23) Industri- og næringspartiet (INP) i Vestby har i programmet en overraskende stor avdeling om Nav. I de seks punktene heter det blant annet: “Vi vil ha et sterkere, mer Nav, med utvidet etablererstøtte for grundere og små bedrifter, for de som ikke har mulighet til å arbeide på tradisjonelt vis og havnet utenfor arbeidslivet av en grunn.”

I et annet punkt:

“Vi vil ha et godt utrustet Nav som effektivt kan redusere det byråkratiet som ofte oppleves som et hinder for nyskaping, innovasjon og utvikling av nye arbeidsplasser eller næringer.”

PARTIET VIL OGSÅ: “Gi flere spesialtjenester med flere oppgaver, finansiert av Staten. Et sterkere Nav betyr kortere tjenestevei, med samlokalisering av tjenestene som skal være i nærheten av der folk bor”.

Og de: “mener lokalt kjennskap til det lokale arbeidsmarked er helt avgjørende. Næringslivet i Vestby er Navs største “kunde og skal være etatens fremste samarbeidspartner.”

TIL SLUTT denne kraftpakken:

“Vi opplever dessverre at mange blir skadet i jobbsituasjon og får varige yrkesskader. På landsbasis opplever brukere av Nav, at Nav har egne spesialister som underkjenner diagnoser gitt av spesial-helsetjenesten. Denne form for eget overprøvingsorgan vil vi til livs.”

SE OGSÅ: https://lokalmagasinet.no/?p=18999

Visits: 115