2018: Knall tall for oktober

(Fra LM 03.11.18) Med 2317 besøk i gjennomsnitt per dag satte LM i oktober “ny pers” med god margin. De til sammen 71.827 besøkene tilsvarer en økning på hele 51 prosent sammenliknet med det som da var svært gode tall i samme måned i fjor.

 
Tallet på nedlastede sider har gjennom sommeren og høsten hatt en svært stor økning i takt med at flere har oppdaget LMs rikholdige arkiv, godt hjulpet av forhåndsvisninger på sosiale medier. Det gjelder ikke minst Facebook-siden Her i Son som nå har passert 800 følgere.
 
I oktober ble det registrert til sammen 532.700 side-visninger. Disse visningene fordelte seg på 6600 unike sider som har URL-adresse (“lenkestreng”) til Lokalmagasinet.no.
 

I disse tallene ligger det naturlig nok besøk fra søkemotorer som oppdaterer seg. I serveren ligger det nå rundt 8000 URLs som er i “visningsmodus” på internett. Et mindre antall sider er til enhver tid “skrudd av” for visning, av ulike grunner.

Views: 32