Besøkstallene tar seg hyggelig opp!

(03.06.21) Besøkstallene på LMs nye publiserer har tatt seg hyggelig opp den siste uka. Gjennomsnittlig daglig besøkstall: 560. Til sammenlikning: Tilsvarende månedstall (siste 30 dager) er 310.

(Ill.foto: stock.exchng)

Pene tall fra midnatt til midnatt kommer nå også på dager der vi ikke har hatt forhåndsvisning av saker på sosiale medier.

For alle nettaviser, så er sosiale medier – ikke minst i en oppbyggings- og stabiliseringsfase som Lokalmagasinet er i nå – en viktig faktor. Særlig når den gode nyhetshistorie roper på ekstra oppmerksomhet.

Men akkurat nå er det sant å si volum mer enn den gode nyhet vi må prioritere. Arbeid med en større nyhetsartikkel er som regel tidkrevende. Tid som jeg noen dager faktisk ikke har til disposisjon, enda jeg har skaffet meg en prima WordPress-hjelper. Han gjennomgår nå alt vi har av innstillinger med mer.

Og med tanke på volum, så kan jeg love at det er tidkrevende nok bare det å finne passende gjenbruksstoff blant 8000-9000 filer fra “LM som var” – via Wayback Machine.

Fra Nasjonalbiblioteket i Mo i Rana har det så langt ikke vært noe hjelp å få angående kopier av LM-kopiene deres. I praksis: Stort sett forsiden fra de siste årene. Ikke engang en tilbakemelding av noe slag har vi fått. Enda en oppgave som venter på redaktøren.

Ha en fortsatt fin torsdagskveld!

 

 

Views: 1104