Gladjazz fra CD sendte besøket rett opp

Mulighetene byr seg fram på WordPress. Og dette har Lokalmagasinet.no hatt siden 10. juni 2021: Musikkfiler. Da kunne flott gladjazz, spilt av Undecided Jazzband med vokalist Monica Pilar, lyde fra vår nettavis.

Og gjennom denne onsdagen kunne vi – uten forhåndsvisning på sosiale medier – konstatere at tiltaket innvirket klart på besøkstallene. Ved midnatt stoppet telleverket på 1086. Et høyere besøkstall på “nye” LM hadde vi da hatt bare én dag før – den 9. april.  

I redaksjonen hadde Sturla Strand laget en Mp3-versjon av CD-en. På grunnlag av denne, leverte og installerte vår WordPress-hjelper de lydfilene nede i “høyrestolpen” på publisereren.

En historisk hendelse i det nære, dette. Og vi tar da også med litt omland: Bandleder og stifter, trompetist Egil Aarum, er nemlig hjemmehørende i Moss, de øvrige musikere fra andre steder i Østfold.

Undecided Jazzband, sammensatt av amatørmusikere, ble startet for litt over 30 år siden. Bandet er utvilsomt mest kjent for sine konserter i ulike jazzfora i Sør-Norge gjennom årene, men har også gitt lyd fra seg i festivalsammenheng i Danmark.

 

Visits: 1116